Adatkezelési tájékoztató

A webáruház használata során rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki további fél számára, kivételt képez a Magyar Posta Zrt., a megrendelés kézbesítéséhez. A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama stb.). Ezen adatokat kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adjuk át a hatóságok részére. A megrendelés folyamán rögzített adatokat megrendelés teljesítéséhez használjuk fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban a e-mail címen, vagy regisztrált vásárlóként – bejelentkezés után – a módosításokat Ön is elvégezheti honlapom „FIÓKOM” oldalán.
A jelen Adatkezelési tájékoztatóban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) számú Kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.
A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Általános Szerződési és Felhasználási feltételeinket, továbbá adatkezelési elveinket.