Írjon a vendégkönyvbe!

Ossza meg élményeit, tapasztalatait másokkal.

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező! (Adatkezelési tájékoztató)

VENDÉGKÖNYVI BEJEGYZÉSEK

Fantasztikus élményben volt részünk Ercsiben. Újszerű, modern előadás a zene és a képek összekapcsolása. Külön élmény volt a művészt látni előadás közben. Tudjuk, hogy az orgonista lábbal is játszik, de ezt egy hagyományos templomi koncerten nem látni, ahogy a zenével való azonosulást sem. Itt most lehetőségünk volt egyben megkapni ezt az élményt. Nagyon örülök, hogy ott lehettem!

Kaposi Ila
Ercsi, 2022. 08. 29.


Kedves Nándor!
Bevallom, én ma hallottam Önről és Önt először, de előadása fantasztikus élmény volt számomra. Örülök, hogy részese lehettem. Fantasztikus volt a zene és a látvány összhangja, a művek előtti rövid felvezetés segítette a megértést. További munkájához sok sikert és még nagyon sok koncertet kívánok!

Kocsisné Judit
Ercsi, 2022. 08. 29.


Kedves Nándor!
Remek volt a mai koncert Pakson. Kiválóan kiegészítette egymást a gyönyörű zene és a fotó. A művek előtti felvezetés érdekes volt, a hangzás csodálatos! Köszönöm az élményt! További sikeres koncertezést kívánok!

Balogh László
Paks, 2022. 08. 25.


Nagyon szépen köszönöm a fantasztikus élményt, a zene és a képek együttese feledhetetlen kikapcsolódást nyújtott! További sok sikert kívánok a munkájához és gratulálok a művésznőnek is a csodálatos képekért!

Antalovics Éva
Csepreg, 2022. 08. 12.


Köszönjük az élvezetes martfűi koncertet, kiváló nyáresti kulturális kikapcsolódás volt számunkra!

Göntér Balázs
Martfű, 2022. 07. 23.


Fantasztikus koncertet hallhattunk Martfűn, ahol közismert klasszikus zenei művek orgonaátiratait játszotta Fekete Nándor orgonaművész. A darabok között érdekességeket mondott az éppen soron következő műről és a zeneszerzőről, így egészen másként hallgathattuk a műveket. Az abba nem maradó taps is azt mutatta, milyen hálás volt a közönség a lenyűgöző előadásért. Köszönjük!

Janurik Tímea
Martfű, 2022. 07. 23.


Csodálatos élmény volt meghallgatni Önt és a játékát egyaránt – teljes mértékben kizökkentett, elragadott és felemelt. Köszönöm.

Laki Eszter
Zalalövő, 2022. 06. 24.


Kedves Nándor!
A koncert kerek, egész, jól tervezett volt. 😍 Mind a zenei élmény színvonala, mind az orgonajáték, a fotók, a darabok közötti történeti bevezetők, az együttes élmény, mind kedves, mosolygós, közvetlen természete jólesően, megnyugtatóan, hatott a közönségre. Még sokáig elhallgattam volna, elüldögéltem volna a koncerten. Köszönjük, gratulálunk, és további sok sikert kívánunk szeretettel! 🙂

Ács Andrea és családja
Halásztelek, 2022. 06. 18.


Monoron volt szerencsém meghallgatni és látni a koncertjét. Lenyűgözött a személyisége, a kedvessége. Csodálatos volt a koncert! Igazán felemelő érzés! Nagyon köszönjük férjemmel együtt ezt az élményt!

Földvári Imréné
Monor, 2022. 05. 02.


A tegnapi monori anyák napi rendezvényen volt szerencsénk ezt a fantasztikus koncertet meghallgatni. Örömódákat tudnék zengeni… méltó lezárása volt ennek a csodaszép vasárnapnak. Sokat hozzátesz, ahogy a zeneművek előtt mosolygósan felkonferálja, hogy mit fogunk hallani. További hangos sikereket kívánunk! Vigye el ezt az élményt még nagyon sok emberhez!

Berzéti Erika
Monor, 2022. 05. 02.


Köszönöm a különleges élményt! A zene, kép, s összekötő szöveg nagyon egyedivé, tartalmassá, hangulatossá tette az estet! Gratulálok a Szüleim nevében is!

Tóth Ildikó
Komló, 2022. 04. 11.


Tisztelt Művész Úr!
Köszönjük a felemelő élményt, amit a „Zene a képekben” című előadásával nyújtott. Gratulálunk a nagy zenekari művek átdolgozásához a „hangszerek királynőjére”, ami által szépségükből nem veszítettek semmit, sőt még különlegesebbé váltak. További sikereket kívánunk a „hangok harmóniájában”! Jó, hogy a CD hallgatásával újra részesei lehetünk az emberi tudás „varázslatának”.

Mészáros Imre és felesége
Répcelak, 2021. 12. 13.


Advent harmadik vasárnapján felejthetetlen élményt nyújtott a koncertje. Csodálatos volt a képek és a dallamok összecsengése.

Pap Györgyné
Répcelak, 2021. 12. 12.


Tehetség, Ön igazi tehetség. Elkápráztatott stílusával, és tökéletes orgona játékával. Hálás vagyok, hogy részt vehettem az előadásán. Lenyűgöző! ❤️

Suha Gyöngyi
Dombóvár, 2021. 12. 03.


Köszönjük a csodálatos élményt amit Öntől kaptunk a Derecskei Református Templomban a mai délutánon. Különösen nagy élmény, hiszen egy ilyen színvonalas eseménnyel nyithattuk meg az adventi időszakot! További sok sikert kívánok, kívánunk Önnek, aki átvállalta a műsorvezető és a hangosítás szerepét is, – hiszen hangjával mikrofon nélkül is teljesen betöltötte a csodálatos nagy templom légterét! Köszönjük, s bízunk benne, hogy lesz még alkalmunk hallgatni a nagyon igényesen összeállított előadást!

Börcsök Klári
Derecske, 2021. 11. 28.


Tisztelt Művész úr!
Csodás koncertjének hangjai most is a fülemben csengenek! Előadás módja, megjelenése rendkívül megragadó! Köszönöm e szépséges élményt, remélve, hogy nem utoljára találkoztunk Mezőkovácsházán! További sikereket, jó egészséget kívánok!

Virág Mihályné
Mezőkovácsháza, 2021. 10. 22.


Kedves Nándor!
Igazi csemege volt számunkra a koncert. Minden pillanatát élveztük, külön köszönet a zeneművek történeteiért, a szerzők érzelemvilágának bemutatásáért, amellyel az átlagember számára is érthetőbbé tette a muzsikát. Ez ebben a digitalizált világban valóban misssziós munka. Nagyon örülök, hogy ezt Mezőkovácsházán élhettük át. További szép sikereket és kitartást kívánunk!

Hegedűsné Takács Judit és Hegedűs Zsanett
Mezőkovácsháza, 2021. 10. 22.


Kedves Nándor!
Nagyon köszönjük, hogy közel hozza hozzánk a ZENÉT! Azoknak az embereknek, akik vidéki turnéi során meghallgatják koncertjeit, talán nem sokszor van lehetőségük életük során, hogy hangversenytermekben hallgassanak komolyzenei műveket. Így ezekkel a koncertekkel Ön missziós tevékenységet végez, azon túl, hogy magas szintű zenei élményhez is hozzájuttat bennünket. Köszönjük művészi munkáját, és a lehetőséget, hogy hallgathattunk játékát!
ui: Nem tudom, szabad-e kívánni, de biztosan sokan örülnének, ha mesélne pár szót az orgonáról, mint hangszerről, és arról, hogyan tud egy ilyen (mostanra átalakult, hordozhatóvá vált) kicsi hangszerbe beleférni egy egész szimfonikus zenekar, hogyan születnek újra a nagy zenekarra írt művek… Ezek a kérdések biztosan sokakat foglalkoztatnak – engem mindenképpen. 🙂
Visszavárjuk újabb koncerttel, sok boldogságot kívánok munkájában és életében!

Haraszti Dóra
Mezőszentgyörgy, 2021. 10. 16.


Üdvözlöm!
Most voltunk a koncertjén Lábatlanon. Elsődleges célom az volt, hogy mivel lányom most kezdett zongorázni, szerettem volna ha ilyen komolyzenei élményben lesz része! Köszönjük az élményt! Életútját olvasva megerősített abban, hogy lányom nem kezdte későn (10éves) a hangszer–, zenetanulmányait. Kívánunk további sok sikert munkájához! Köszönjük még egyszer az élményt!

Kné H. Hajnalka
Lábatlan, 2021. 10. 15.


Tisztelt Művész Úr, kedves Nándor!
A mai estén egy sajátos hangzású; szemet, fület és lelket gyönyörködtető, fantasztikus koncertélményben lehetett részem. Maradandó emlékeket, csillapíthatatlan katarzisélményt kaptam Sopronkövesden.
További művészi sikereket és családi örömöket kívánok!

Bánfi Tünde
Sopronkövesd, 2021. 08. 22.


Tisztelt Művész Úr, Kedves Nándor!
Nagyon köszönöm a varázslatos zenei élményt, amit a „Zene a képekben” koncertjén kaptam, kaptunk! Nagyszerű, szimpatikus fiatalembert, művészt ismerhettünk meg Önben, aki az orgona és zene iránti alázatával, fantasztikus játékával gyönyörű dallamokat varázsolt mindannyiunk lelkébe! Köszönjük a fotóművész hölgy csodaszép képeit, melyek szinte életre keltek a zenei aláfestés hatására! Továbbbi sok sikert kívánok!

Czifrus Józsefné
Onga, 2021. 08. 19.


Maradandó élményben volt reszünk egy szép nyári estén Ongán, a reformatus templomban. A zene és a vizualitás összhangját tapasztalhattuk meg. Köszönet illeti a művész úrat a zenei élményért és termeszetesen K. Orosz Ilát a csodas fotókért.

Kövér Mária
Onga, 2021. 08. 19.


Tisztelt Művész úr!
Köszönjük ezt a szép estét, amit átéltünk az Ön jóvoltából. Bevallom, hogy elképzelni sem tudtam ezeket a műveket orgonán, de teljesen elvarázsolt a csodálatos játékával. Köszönöm, köszönjük! További sok sikert kívánok!

Lehoczki Zsuzsa
Oroszlány, 2020. 10. 01.


Köszönjük a zenés estét, kedves Nándi!
Jól esett a muzsika világában járni.
Orgonaszó hangja bennünket áthatott,
szemünk érzelemdús képeket láthatott.
Szomorú fájdalom és szépség könnye gyűlt
lelkünkben, s a bánat vidámsággal vegyült.
Éreztük a zene, mint vízesés, árok-
játékából-, szinte szívünkbe szivárog.
Ujjai alkottak, mint vásznon a festék,
még egyszer köszönjük Önnek e szép estét!
Jól járt, aki eljött, s koncertjét megvárta,
köszönjük, hogy nekünk ezt interpretálta.

Magyar András
Tárnok, 2020. 08. 28.


Advent negyedik vasárnapján, egy felejthetetlen koncerten vettünk részt az Ön előadásában a Mezőtúri Nagytemplomban. Köszönjük az élményt. Valódi ráhangolódás volt karácsonyra a közös karácsonyi dalok éneklése is. Gyermekkoromban mindig jártunk a családon belül kántálni, ezekkel az énekekkel, de nem orgona kísérettel. 😊 Áldott, békés ünnepet kívánunk!🎄

Német Antalné
Mezőtúr, 2019. 12. 23.


A december 9.-i törökszentmiklósi koncert nagy élmény volt számunkra. Remélem, többször lesz szerencsénk hallgatni még a játékát! Sok sikert a további pályafutása során!

Bojtokné Farkas Julianna és Bojtok István
Törökszentmiklós, 2019. 12. 11.


Tisztelt Művész úr!
Nagyon szépen köszönjük a putnoki koncertjét, és a közös éneklés lehetőségét. Lélekemelő produkció volt. További sok teltházas koncertet kívánok. Külön köszönöm a zene és az orgona iránti alázatát melynek tanúi voltunk.

Drótos András
Putnok, 2019. 12. 11.


A ZENE A KÉPEKBEN előadáson vettem részt nemrégiben a családommal. Reál beállítottságúként (mérnökként dolgozok) sokszor nehéz volt elképzelni az iskolában, amikor az énekórán a tanár úr a zeneművek hallgatása közben magyarázta, hogy az egyes szakaszok, mit jelképeznek: madárcsicsergés, tél, stb. A művész úr által megálmodott képekkel összekötött orgona előadása könnyebben érthetővé, követhetővé tette a zeneműveket. Ezáltal olyanok számára hozza közel a művész úr a zeneműveket, vagy tágabb értelemben a művészetet, akiktől egyébként az távolabb áll. Emiatt a művész úr újszerű, képekkel egybekötött orgona előadása kifejezetten élményszerű volt, üdítő volt. Véleményem szerint ez a kreatív előadásmód a művészet közvetítésében fontos szerepet tölt be, noha szerintem a TV-ben ez kevésbé működne, élőben viszont a képeknek nagy a hozzáadott értéke.

További sok sikert és hasonlóan kreatív újszerű ötleteket kívánok a művész úrnak, hogy még közelebb hozza a művészetét a hozzám hasonlóakhoz is.

Katona Z.
Tiszavasvári, 2019. 12. 01.


Nekem nagyon tetszett a játékod, gyönyörű volt. Vivalditól a Tél egyik tételét nem is ismertem, számomra teljesen új volt. De a kedvencem az a Hattyú előtti darab volt az tetszett a legjobban, csak sajnos annak a címére nem emlékszem.

Dornacker Mihály
Nagybajom, 2019. 10. 25.


Szeretnénk megköszönni a december 2-i adventi koncertjét itt Lajoskomáromban. Csodálattal hallgattuk az Ön orgonajátékát. Igazi Adventre hangoló este volt. Munkájához további sok sikert kívánunk!

Kertész Pálné
Lajoskomárom, 2018. 12. 02.


Köszönjük az élményt, amiben kiskunmajsai koncertjén részesülhettünk!! Isten áldása legyen további életére!!

László Sándorné
Kiskunmajsa, 2018. 10. 28.


A mai túrkevei koncert csodálatos volt. Elképzelni se tudtam, hogy a zene és a gyönyörű képek, ilyen nagyszerűen kapcsolódnak egymáshoz. Nagyon szépen köszönöm ezt az élményt.

Czihat Kálmánné
Túrkeve, 2018. 06. 10.


Kedves Nándor, az előző túrkevei alkalommal nem tudtam jelen lenni, mert akkor még kicsi volt Anna lányunk. Most viszont már ő is ott volt velünk, és nagyon kellemes élmény volt mindannyiunk számára ez a hangverseny! További munkásságra és életére Isten áldását kívánjuk!

Lovas Róbert és családja
Túrkeve, 2018. 06. 10.


Köszönjük a ma esti felejthetetlen élményt a felső-szelestei templomban adott koncert alkalmával. A virtuóz orgonamuzsika aláfestése fotókkal nagyszerű ötlet! Önnek jó egészséget és még nagyon sok sikeres és élvezetes koncertet, valamint meghitt karácsonyi ünnepet kívánunk.

Hunyadi Sándorné, Szigliget és Noé Antal, Tihany
Szeleste, 2017. 12. 16.


Kedves Művész Úr!
Nagy érdeklődéssel vártam a ma esti, biatorbágyi koncertjét, amelyben a zenei és vizuális élmény nem csak összeadódott, hanem inkább hatványozódott véleményem szerint. Csodálatos estét, művészi élményt adott nekem is, és mindazoknak, akik ennek a különleges koncertnek részesei lehettünk az Ön jóvoltából! Igazi adventi ráhangolódás volt! Köszönet és szívből jövő elismerés Önnek és munkatársainak! Művészi karrierjéhez lelkes közönséget, szép sikereket kívánok! A mielőbbi viszontlátásra, hiszen örömmel várjuk vissza Biatorbágyra!

Heródek Éva
Biatorbágy, 2017. 12. 01.


Köszönöm a ma esti szabadtéri koncertélményt! Nagy élvezettel hallgattuk a férjemmel a zöldben adott hangversenyét!

Gond Rózsa (egy Siófokon nyaraló sajószentpéteri)
Siófok, 2017. 07. 23.


Felejthetetlen élmény volt a miskolci operafesztiváli koncertje. Köszönöm!

Vass Henriette
Miskolc, 2017. 06. 19.


Kedves Nándor!
A mai anarcsi látványkoncertje, csodálatos volt. Szívet melengető a szép játéka, közvetlensége, nem hiába tapsoltuk vissza! Köszönöm ezt a szép muzsikát, amit Ön közvetít! Erre az egy órára minden gondunkat elfelejtettük, lelkünket felemelte, megtisztította. Aranyosapátiból utaztam Anarcsra a szülőfalumba, hogy hallgathassam. Kívánok munkájához továbbra is erőt, egészséget! Szeretettel üdvözlöm, Olgi néni (71)

Maklári Sándorné (Olgi néni)
Anarcs, 2017. 06. 10.


Élmény volt hallani, egyben látni is az előadást, és hozzá az összekötő szövegeket. Köszönjük a magunk és a falu nevében is! Sok sikert és jó egészséget kívánunk! Zoli, Viki, Anna

Vank Zoltán, lánya Vank Viktória és barátnője Baski Anna
Makád, 2017. 04. 22.


Ismételten nagyon jól éreztem magam a koncerten, ahogy az első találkozáskor is, ami már mint kiderült, két és fél éve volt. Mintha csak tavaly lett volna, annyira frissek voltak az emlékek róla! Remélem, most nem kell ennyit várni az újabb csodálatosan színes és háttér információkban gazdag előadásra! Én biztosan ott leszek az első sorban, ahogyan most is! Nagyon ritka azon alkalmak egyikének lehettünk szem és fültanúi, amit mindenkinek ajánlani tudok! Köszönet a Művész Úrnak és a szervezőknek, akik mindezzel gazdagabbá tették a Virágvasárnapot Somogyjádon! Remélem hamarosan lesz folytatás! További sikereket, lelkes hallgatóságot kívánok!

Bogdán Istvánné Piroska
2017. 04. 09.


Köszönjünk, hogy részesei lehettünk ennek a páratlan zenei és vizuális élményegyüttesnek! A zeneművek és a hozzájuk illeszkedő fotók kiválasztása tökéletes, az előadásmód zseniális! Sok szeretettel visszavárjuk Fekete Nándor művész urat! Szigethalmi Református Egyházközség

Hum Attila
2017. 02. 28.


Nagyon szép és lelkileg is felemelő élményben volt ma részünk a kosdi református templomban tartott látványkoncertjén, és külön öröm, hogy személyesen is megismerkedhettünk.
Számomra különösen fontos az az úttörő ötlet, hogy az orgonajáték közben képek kivetítésével próbálja megközelíteni azt az élményt, amit a zeneszerzők a műveik alkotása során lelki szemeikkel láthattak. Ez nem belemagyarázás, nem önkényes értelmezés, hanem nagyon mély spirituális empátia, mondhatnám úgyis, hogy meditációs munka. Úgymond ráhangolódik az orgonaművész arra a lelki rezgéssíkra, ami az akár több száz évvel ezelőtt élt zeneszerző (pl. Vivaldi) lelkében lejátszódott.
Az Örömódához kapcsolt képek a zene világában lévő gyermekekről és szüleikről fantasztikusan jó gondolat, mert a gyermeki ráhagyatkozás a szülőre, az a teljesen öntudatlan öröm!

Dr. Bozsai Gábor, a Parlando zenepedagógiai folyóirat szerkesztője
2016. 11. 07.


Nagyszerű, felemelő és kiváló kikapcsolódást kaphattunk a „Zene a képekben” koncert alkalmával Héregen. Harmadszorra is szívesen visszavárjuk a Művész urat!

Jakab István ref. lelkipásztor
2016. 10. 22.


A Szelestei kastélyban volt szerencsém látni és hallani Önt. Örülök, hogy részese lehettem játékának. Felemelő érzés volt hallgatni ezt a gyönyörű orgonamuzsikát, ami átjárta egész lényemet. További sikereket kívánok.

Nagy Eszter
2015. 12. 20.


Köszönjük a szombati koncertet az egerszóláti Brezovay-kastélyban. Nagy öröm, hogy van utánpótlás, és a fiatalabb generáció is élvezheti ezt a művészetet, az Ön közreműködésével, e remek hangszeren. További sok sikert!

Nagyné Krisztina
2015. 12. 14.


Köszönjük ezt a különleges élményt ezen a különleges helyszínen, a Pál-völgyi cseppkőbarlangnál. Felejthetetlen élmény volt, köszönjük!

Nagy Márta
2015. 08. 01.


A Pál-völgyi cseppkőbarlangnál volt szerencsénk hallhatni Önt. Párom a fiától kapta 81. születésnapjára ezt a koncertjegyet, és nagyon szép estét kapott Öntől! Mindketten nagyon köszönjük, további sikereket kívánunk.

Derzsyné Kati
2015. 08. 01.


Tegnap Fóton hallgathattuk meg az Ön csodálatos játékát. Külön élveztük a darabokhoz elmondott kis szösszeneteit. 🙂 A játéka? Templomi áhítatot teremtett! Köszönet a csodás estéért!

Fári János
2015. 05. 30.


Nagyon szépen köszönöm ezt a felejthetetlen élményt, amit a csodálatos orgonajátékával átélhettem a kadarkúti templom öreg falai között. További sok sikert! VISZONTLÁTÁSRA!

Fejes Margit
2014. 11. 11.


2014. 11. 09-én, Somogyjádon volt lehetőségem meghallgatni műsorát. Lelket melengető, felemelő érzés volt átélni azt a csodálatos hangzás- világot, melyet Művész Úr hangszere megszólaltatásával elénk varázsolt. Köszönöm e csodálatos élményt!

Zsinkó Lejla
2014. 11. 10.


Mint azt már előzőleg is írtam, alig vártam már, hogy hallhassam. Nagyon jó volt hallani a darabokat, na és a „körítés” felért egy zenetörténeti órával. Szóval élmény volt, amit KÖSZÖNÖK! Kívánom, hogy a lelkesedése, tehetsége és zeneszeretete soha se lanyhuljon. Erőt, egészséget kívánok!

Bogdán Istvánné
2014. 11. 09.


Tisztelt Művész Úr!

Somogyjádon hallottam a koncertjét! Most hallottam ilyet először és nem bántam meg, hogy elmentem! Fantasztikus volt nem csak a fülemnek, a lelkemnek is! Ha a közelünkben fog ismét járni én biztosan ott leszek! Jó erőt, egészséget kívánok a további munkájához! És nagyon köszönöm a dedikálást a kislányomnak, neki is nagyon tetszett! Tisztelettel: Ibolya

Tóthné Gulyás Ibolya
2014. 11. 09.


Már alig várom a koncertjét Somogyjádon!

Bogdán Istvánné
2014. 10. 20.


Kedves Művész Úr!

Somogyszobon hallottam az előadását. Nagyon tetszett, hogy minden műről külön ismertetőt adott az eljátszása előtt, ez még fokozta a ráhangolódást. Rendkívül szimpatikus volt, hogy mindenkivel külön kezet fogott és így, ha csak pár szóval is, de volt lehetőség gratulálni Önnek, és megköszönni az élményt. Jól esett a léleknek, amit hallottunk. Remélem még lesz alkalmam hallgatni a játékát. Minden jót kívánok!

Héder Kornélia
2014. 10. 20.


Kadarkúton volt szerencsém látni, és hallani Önt. Örülök, hogy részese lehettem játékának. Felemelő érzés volt hallgatni ezt a gyönyörű orgonamuzsikát, amit előadott. További sikereket kívánok a zenében, és a magánéletében is.

Pánovicsné Fülöp Zsuzsa
2014. 10. 19.


Tisztelt Művész Úr!

Nagyon köszönöm, hogy elhozta közénk ennek a csodálatos hangszernek az élményét. A missziója nálam elérte a célját.

Pentz Jánosné
2014. 10. 18.


Kedves Nándor, amit Öntől kaptunk Somogyszobon, az maga a Csoda. Külön köszönet az Air-ért. Bach ott ült a karzaton, és mosolygott. Köszönjük.

Jáger Valéria
2014. 10. 18.


Tisztelt Művész Úr!

Nagy élmény volt Önt hallgatni Gárdonyban, a református templomban. Ön nagy művész és kitűnő előadó. Köszönjük az élményt!

Préda Gábor
2014. 10. 05.


Egy nagyszerű élménnyel lettem gazdagabb, és hittem is, hogy így lesz, hiszen minden adott volt ahhoz, hogy így történjen. Az előadó kellemes megjelenésével és modorával, nagyszerű tudásával és az előadás során bemutatott tehetségével úgy gondolom, hogy minden klasszikus zenei műveket szerető embernek a szívébe lopta magát! Örülök, hogy egy ennyire színvonalas este részese lehettem a pálfai református templomban, és bízom abban, hogy nem is olyan sokára újból kis falunkban üdvözölhetjük!

Somogyvári Zoltán
2014. 05. 25.


Üdvözlöm! Szeretném elismerésemet kifejezni a magas színvonalú hangversenyért. Úgy gondolom, ehhez fogható színvonalú komolyzenei előadás még nem volt templomunkban itt Faddon. Szeretettel gondolunk Önre, hogy ilyen szépségben részesített bennünket!

Szűcs Andrásné
2014. 05. 20.


Kedves Nándor!

Köszönjük a faddi élményt. Csodás hangszer, briliáns művészi megoldások, nagyszerű koncert! Szépen felépített műsor; megvolt benne minden, aminek benne kell lenni – elején, végén könnyed, ismert dallamok, középen súlyosak; nagyon átgondolt produkció. Ilyen fiatalon ön előtt az egész élet, még sok szép koncertet, szívet melengető muzsikálást kívánok a magam és családom nevében!

Decsi-Kiss András
2014. 05. 18.


Kedves Nándor! Csodálatos volt a mai orgonaest Faddon! Gratulálok és köszönjük az élményt!

Nagy Anita
2014. 05. 18.


Tisztelt Művész Úr!

Vál, 2014. 04. 27-i hangversenyén csodálatos élményben volt részünk. Hagy idézzem Illényi Katica hegedűművészt:

A közönség szórakoztatásán felül a muzsikálásoddal milyen cél szolgálatában állsz?

– Szoktuk mondani: a zenével gyógyítani lehet. Valóban így van, és ez csodálatos dolog, hiszen meg tudjuk változtatni az emberek hangulatát, javíthatjuk lelkiállapotukat, kizökkenthetjük őket a minket körül vevő, őrült, rohanó hétköznapokból, de talán mindezek mellett a legfontosabb cél számomra, hogy koncertjeimmel szerte a világban minél több emberhez eljuttassam az igényes zenét.

Örülünk, hogy az Ön muzsikája eljutott hozzánk. További sok, szép, tartalmas zenélést kívánok, mindenki örömére! 🙂

Kiss Bálint és Bálintné
2014. 04. 28.


Miskolcra miért nem jön Művész úr? Nagyon szívesen hallgatnám már ismét!

Anonymus
2013. 12. 07.


Tisztelt Művész Úr!

Köszönet a gyönyörű vasárnapi koncertért! Jó volt hallgatni a vasárnapi orgona muzsikát, a tiszta hangzást, s a csodás eszmefuttatást. Igazán segített nekünk élvezni a zenét, hogy jobban megértsük a művek történetét. Ritkán találkozunk olyan előadóval, aki szívesen foglalkozik a hallgatósággal, hogy szívből jövő természetességgel mesél, megszerettetve velünk gyönyörű hangszerét. Mert nagyon megható, amikor laikus emberek egy koncert után összenéznek, s csillognak a szemek, mennyi élménnyel gazdagodtunk rövid idő alatt, ezután biztosan szívesen hallgatjuk ezeket a dallamokat. Sokféleképpen meg lehet szólítani az embereket, a zene közvetítésére azonban csak kevesek képesek, ezért köszönettel tartozunk azon művészeknek, akik ilyen csodás élményben részesítenek minket!

Üdvözlettel: a kosdi orgonakoncert hallgatója.

Zenélni, énekelni nem tudok, de nagyra értékelek minden tiszta hangot!

Murvai Ildikó
2013. 11. 27.


Tisztelt Művész Úr!

Bevallom, nem igazán hallgatok komolyzenét, de a kosdi református templomban, amit hallottam öntől, valami csodálatos volt! Köszönöm az élményt, aminek részese lehettem, köszönöm, hogy megértette velem hogyan is hallgassak egy-egy művet. Felejthetetlen emlék marad az az este, köszönöm!

Gerba Éva
2013. 11. 25.


Kedves Művész Úr!

Köszönjük szépen azt a feledhetetlen estét, amit a kosdi református templomban tartott csodálatos hangversenyével szerzett.

Berta Józsefné
2013. 11. 25.


Nagyon jó érzéssel töltött el a kosdi református templomban előadott orgonamuzsikája kedves Nándor. Köszönöm szépen és Isten áldja!

Turainé Magdi
2013. 11. 24.